Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 
Χαιρετισμός του Επισκόπου μας Χαιρετισμός του Επισκόπου μας
 
Τά τελευταῖα νέα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ρεθύμνης καί Αὐλοποτάμου

 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΕΝΟΡΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΥΡΙΑΝΝΑΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Στις 15 Αυγούστου 2018, Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σεμνοπρεπώς πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ενορίας Κυριάννας Ρεθύμνης, η ανέγερση του οποίου αποδίδεται στον Όσιο Ιωάννη τον Ξένο (11ος αιώνας).

Καθ’ όλη την διάρκεια του Ιερού Δεκαπενταυγούστου τελούνται Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΙΕΡΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

31ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε την 30 και την 31 Ιουλίου 2018 στο Ηράκλειο σε Συνεδρία και ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα της αρμοδιότητός Της, ενημερώθηκε δε από την Αντιπροσωπεία Της για την πρόσφατη συνεδρίαση στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για σημαντικά θέματα της Τοπικής Εκκλησίας.

 

 

ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Με απόφαση της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, συγκαλείται Σύναξη της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου 2018, στην Κωνσταντινούπολη.

 

 

ΒΙΝΤΕΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

26 και 27 Ιουλίου 2018

Δείτε παρακάτω τα βίντεο από την Πανήγυρη του έτους 2018 του Ιερού Ναού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, Παρεκκλησίου του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Διαβάσετε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σχετικά με τη συλλογή φαρμακευτικού υλικού για τους πυρόπληκτους της Περιφέρειας Αττικής από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

ΣΤΙΣ ΣΙΣΕΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η Ενορία Αγίου Γεωργίου Σισών Μυλοποτάμου διοργανώνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, στην κεντρική πλατεία των Σισών, μουσικοπνευματική εκδήλωση αφιερωμένη στον προστάτη της Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο. Η εκδήλωση περιλαμβάνει βυζαντινούς ύμνους καθώς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, τα οποία αναφέρονται στον Άγιο Γεώργιο.

 

 

Η «ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ»

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ


   Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου η Θεατρική Ομάδα της Μητροπόλεως παρουσιάζει εφέτος επί σκηνής το νέο θεατρικό έργο του κ. Γεωργίου Καλογεράκη με τίτλο «Αροδαφνούσα». Οι πρώτες δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:30 μ.μ. στο θέατρο «Ερωφίλη» της Φορτέτζας Ρεθύμνου. Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο παραστάσεις, στις 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:30 μ.μ. στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου, κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Αποκορώνου, καθώς και στις 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Χαλέπας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «ΤΑΛΛΑΙΑ 2018» του Δήμου Μυλοποτάμου. Σε όλες τις παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗΣ ΜΟΝΗΣ

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ

19 και 20 Ιουλίου 2018

Φωτοστιγμιότυπα από την Πανήγυρη της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Προφήτου Ηλιού Ρουστίκων, την 19η και 20ή Ιουλίου 2018, μνήμη της «εις ουρανούς πυρφόρου αναβάσεως» του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου.

 

 

Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ

ΣΤΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

16 και 17 Ιουλίου 2018

Φωτοστιγμιότυπα από τις Ιερές Πανηγύρεις της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, στις οποίες προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος.

 

 

ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ

ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ

ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΡΟΥΛΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

11 και 12 Ιουλίου 2018


   Εκατοντάδες πιστοί τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή των Θυρανοιξίων του νεόδμητου Ιερού Ναού των Αγίων Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ενορία του Μαρουλά Ρεθύμνης το απόγευμα της 11ης Ιουλίου 2018.

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες