Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

Ο εορτασμός της Μνήμης των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της Πόλεως του Ρεθύμνου (28 Οκτωβρίου 2010)

      Εορτάστηκε  από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου η Eορτή των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως του Ρεθύμνου στον Ιερό Ναό Τους.

     Την Παραμονή της Εορτής, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου.

      Την ημέρα της εορτής τελέσθηκε  Αρχιερατική θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου και χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

       Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός και ακολούθησε η Λιτάνευση των τιμίων Καρών των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων με συμμετοχή των  Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου, Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου και Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

       Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, τελέστηκε θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου.

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες