Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

Πρόγραμμα Ενθρονίσεως
Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου
Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Ενθρόνιση του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιου, ο οποίος νωρίτερα, τη Δευτέρα, θα δώσει την, κατά νόμο, Διαβεβαίωσή του ενώπιον του Εξοχοτάτου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίου Κάρολου Παπούλια.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στις 10.30 π.μ., στα όρια της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοπότάμου, στην εθνική οδό στο ύψος των Σισσών τον κ.κ. Ευγένιο θα υποδεχθούν ο Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, κ.κ. Ειρηναίος, Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γεώργιος Παπαδάκης.

Στις 11.30 π.μ. στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτου θα γίνει η επίσημη υποδοχή από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου, κ. Γεώργιο Μαρινάκη, την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης, τις Αρχές, τον Ιερό Κλήρο και τους πιστούς. Θα σχηματιστεί επίσημη πομπή με τη συμμετοχή αγήματος και μουσικής από την οδό Αρκαδίου προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα γίνει η επίσημη τελετή της Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου μας, ο οποίος στη συνέχεια και εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού θα δεχθεί τις ευχές όλων, ενώ στην έξοδο θα δοθεί ένα κέρασμα.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 το πρωί θα τελεστεί θεία Αρχιερατική Λειτουργία.

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες