Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

Την 15η Δεκεμβρίου  η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου. Η ενορία Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου εορτάζει τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Ελευθέριο  και καλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα να συμμετάσχει στις Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

14.12.2011 Παραμονή της εορτής.

5.30 μ.μ. Θα τελεσθεί  Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ελευθερίου μετ΄ αρτοκλασίας. Μετά τον εσπερινό θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα προσφερθεί η καθιερωμένη φασολάδα στο κοινό. Εάν ο καιρός το επιτρέπει η εκδήλωση θα γίνει στη άνω πλατεία Ηρώων , εάν όχι θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου «Ο Άγιος Ελευθέριος». Στην εκδήλωση συνεργάζονται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσιποπούλου, η Δημοτική Κοινότητα Ατσιποπούλου και η Ενορία Ατσιποπούλου. 

15.12.2011 Ημέρα της κυριωνύμου  εορτής. 

7.00 π.μ.  Θα τελεσθεί  Όρθρος και  Πανηγυρική Θεια Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου.

Eκ της Ενορίας

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες