Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ»

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ

ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΤΑΛΗΣ-ΜΠΑΛΗ

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή. Αφού ολοκληρώθηκε με περισσή ευλάβεια η Θεία Λειτουργία, πιστοί καθώς και κληρικοί, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ευγενίου, χάρισαν από το περίσσευμα της αγάπης τους, προσφέροντας αίμα για τις ανάγκες των ασθενών που έχουν την ανάγκη να μεταγγιστούν.

   Η λιτότητα και συνάμα η κατανυκτική ατμόσφαιρα, που δημιουργεί ο περιβάλλοντας χώρος της Μονής, προσέδωσε μια ιδιαίτερη χροιά στην καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτές τις Άγιες μέρες.

   Την εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με τη συνεργασία της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή και του Ηγουμένου της και μέλους της επιστημονικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Παν. Αρχιμ. Παρθένιου Καλυβιανάκη, με την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου «Δότες Ζωής».

 

Από τους «Δότες Ζωής»

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες