Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, ώρα 6:00 μ.μ.

Αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ, Ηράκλειο

   Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, ανακοινώνει, ότι, με ομόφωνη Απόφαση Αυτής, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα Της, Εκδήλωση (Εσπερίδα), αφιερωμένη στην αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος σε σχέση προς την Ορθόδοξη Εκκλησία.

 

   Η Συνοδική αυτή Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, στις 6.00 μ.μ., στη Δημοτική Αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ, στο Ηράκλειο. Η ίδια Εκδήλωση θα επαναληφθεί και σε άλλες πόλεις της Μεγαλονήσου Κρήτης, για την ενημέρωση των ανθρώπων.

   Κεντρικός ομιλητής στην Εκδήλωση αυτή θα είναι ο Εντιμ. κ. Σωτήριος Ρίζος, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ε.τ. και Διευθυντής Νομικού Γραφείου της Προεδρείας της Δημοκρατίας, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα «Οι σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας ως αντικείμενο ρυθμίσεως του Συντάγματος και το πρόβλημα της απορρυθμίσεώς τους».

   Στην Εκδήλωση θα συμμετέχουν με σύντομες εισηγήσεις ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, Καθηγητής Πανεπιστημίου, από πλευράς της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και ο εντιμολ. κ. Δημήτριος Μηλαθιανάκης, δικηγόρος, Άρχων Πρωτέκδικος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

   Η Ιερά Σύνοδος προσκαλεί τον Ιερό Κλήρο, τις Μοναστικές Αδελφότητες, τους Εντιμ. Άρχοντες και τον ευσεβή Λαό της Μεγαλονήσου Κρήτης, σε αυτή την Εσπερίδα.

 

Εκ της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου

της Εκκλησίας Κρήτης

 

Δείτε το πρόγραμμα της Εσπερίδος στο σύνδεσμο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΣ.

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες