Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

ΤΟΥ ΝΕΟΔΜΗΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ

ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

    Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας του Μαρουλά, με μεγάλη χαρά και πνευματική ικανοποίηση, σας καλεί στα Θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού όπου θα τιμώνται οι νέοι Άγιοι της Εκκλησίας μας, Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης και Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.

 

   Σχετικά με το πρόγραμμα των Θυρανοιξίων και των πρώτων ακολουθιών, ενημερώνουμε το πιστό πλήρωμα της Ορθοδοξίας ότι αυτό έχει ως ακολούθως.

 

   Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθούν τα Θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού των Οσίων Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και Παϊσίου του Αγιορείτου. Στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ.

 

   Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:00 π.μ., ημέρα μνήμης του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

   Καλούνται άπαντες οι πιστοί προς ευλογία και αγιασμό.

 

   Η προσέλευση των πιστών στον Ναό θα γίνεται μέσω της νέας οδού Ρεθύμνου – Μαρουλά, όπου στην διακλάδωση των χωριών Μαρουλά και Άδελε, όπως και σε αυτήν του Μαρουλά με τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής, υπάρχουν σχετικές σημάνσεις για την καθοδήγηση των πιστών.

 

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Εφημέριος

 

Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κοπανάκης

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες