Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

   Μια πολύ όμορφη πνευματική εμπειρία ζήσαμε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου οι μαθητές, γονείς και φίλοι του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλεώς  μας με την επίσκεψή μας στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης - Μπαλί.

 

Οι  πανέμορφοι χώροι της Μονής μάς φιλοξένησαν για τρεις ώρες. Ο Ηγούμενός της μας καλοδέχτηκε σε αυτούς και μας πρόσφερε πολλά και  ωφέλιμα για την ψυχή μας λόγια αγάπης, σχετικά με την καθημερινή μας οικογενειακή ζωή αλλά και την εν Χριστώ ζωή μας κοντά στην Εκκλησία. Σε αυτόν εξομολογήθηκαν τα μεγαλύτερα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου.

   Είχε προηγηθεί εκπαιδευτικού περιεχομένου επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας από όπου αποκομίσαμε γνώσεις σχετικά με τη ζωή και τις θρησκευτικές συνήθειες των προγόνων μας.

   Ευχαριστούμε θερμά το συμβούλιο της ενορίας μας που για μια ακόμη φορά βοήθησε οικονομικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής.

   Βοήθειά μας να είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και με το καλό να βρισκόμαστε και πάλι σε τέτοια όμορφα και ψυχωφελή προσκυνήματα.

 

Εκ της ενορίας

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες