Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική - ψυχαγωγική εκδρομή του Κατηχητικού μας Σχολείου στην Ανατολική Κρήτη. Σε αυτή μας συνόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευγένιος. Ήταν η εκδρομή που ανακοίνωσε ότι θα κάνει δώρο στα παιδιά μας κατά την εορτή λήξης της περυσινής περιόδου του Κατηχητικού μας, την 21η Μαΐου 2016, ανήμερα της πανηγύρεως του Ιερού Ενοριακού μας Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

   Αρχικά προσκυνήσαμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας στην Ιερά Μονή Κεράς στο Λασήθι η οποία είναι αφιερωμένη στο Γενέθλιο της Θεοτόκου που σε λίγες μέρες εορτάζουμε. Αφού τελέσαμε Αρτοκλασία, κεραστήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο χώρο. Στη συνέχεια προσκυνήσαμε στη Μεγάλη Παναγία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού στη Νεάπολη όπου μας καλωσόρισε και μας μίλησε κατάλληλα ο προϊστάμενος του Ναού. Αφού πήραμε ένα κέρασμα πήγαμε για φαγητό σε διπλανή ταβέρνα.

   Στη συνέχεια αφού αποχαιρετήσαμε και ευχαριστήσαμε το Μητροπολίτη μας, ο οποίος έπρεπε να πάει κάπου αλλού, επισκεφθήκαμε την πόλη του Αγίου Νικολάου όπου πήραμε τον καφέ και το παγωτό μας. Επιστρέφοντας, επισκεφθήκαμε το Ενυδρείο Κρήτης και ξεναγηθήκαμε στο χώρο.

   Τα παιδιά και οι συνοδοί τους περάσαμε υπέροχα, όπως και σε όλες τις εκδρομές μας. Αποχαιρετιστήκαμε, αναμένοντας την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου όπου θα συναντιόμαστε κάθε Κυριακή στον Ιερό Ενοριακό μας Ναό, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, θα μαθαίνουμε την πίστη μας και θα επικοινωνούμε μεταξύ μας. Βοήθεια μας η Παναγία μας και με το καλό να σμίξουμε ξανά.

 

Εκ της ενορίας

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες