Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος εκδρομή του κατηχητικού μας σχολείου στο Κολυμπάρι και στα Χανιά. Αρχικά προσκυνήσαμε στο Μοναστήρι της Γωνιάς στο Κολυμπάρι όπου μας μίλησε κατάλληλα ιερομόναχος του μοναστηριού.

   Στη συνέχεια προσκυνήσαμε στο Σπήλαιο όπου ασκήτεψε ο Άγιος Ιωάννης ο Ξένος. Ο ιερέας της περιοχής μας φιλοξένησε και μας μίλησε. Έπειτα πήγαμε για φαγητό στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου και ξεναγηθήκαμε από υπάλληλο της Ακαδημίας στους χώρους της και μάθαμε για το πολύ σημαντικό επιστημονικό, θρησκευτικό, οικολογικό έργο που επιτελείται εκεί. Είδαμε το παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, αίθουσες συνεδρίων, τη βιβλιοθήκη και το μουσείο βοτάνων που βρίσκονται στους χώρους της. Τέλος πήγαμε μια βόλτα για καφέ και παιχνίδι στην πόλη των Χανίων.

   Όπως και στις άλλες εκδρομές, έτσι και σε αυτήν είπαμε πολλά ανέκδοτα και περάσαμε υπέροχα. Τα παιδάκια ήταν πολύ καλά και μας διασκέδασαν. Ευχόμαστε να είναι βοήθειά μας οι Άγιοι που επισκεφθήκαμε και με το καλό να κάνουμε και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

 

Εκ της ενορίας

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες