Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016


   Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 10.30πμ, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ενοριακού μας Ναού, από τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου.

 

   Η γιορτή ξεκίνησε με την προσφώνηση του προϊστάμενου της ενορίας π. Δημοσθένη Καργιανάκη, ο οποίος επαίνεσε το έργο που γίνεται στο Κατηχητικό μας Σχολείο. Στη συνέχεια ο π. Εμμανουήλ Καμαρίτης, εφημέριος στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και υπεύθυνος στο Κατηχητικό της, μίλησε αναλυτικά για τις δραστηριότητες και το σκοπό του Κατηχητικού μας που είναι να επικοινωνούν τα παιδιά μεταξύ τους και με το Θεό και γενικά να αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες και ίσως και σωτήριες σε αρκετές περιπτώσεις στη ζωή τους.

   Έπειτα, παρουσίασε το πρόγραμμα και ευχαρίστησε τον π. Δημοσθένη Καργιανάκη και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την εκδρομή που πρόσφερε δωρεάν στα παιδιά μας ως ανταμοιβή για τη γιορτούλα αυτή, καθώς και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευγένιο που πάντοτε ευλογεί και αγκαλιάζει κάθε δραστηριότητά μας σχετική με τα παιδιά.

   Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο έργο αυτό: τις δασκάλες κ. Κατερίνα Μανώλα (πρεσβυτέρα) και την κ. Μαρία Ρεράκη, τους χοροδιδασκάλους κ. Μαρία Καμαρίτη και κ. Κωνσταντίνο Καραμούτζο, τους δασκάλους μουσικής κ. Ειρήνη Κλάδου και κ. Νίκο Δέδε, την κ. Ιωάννα Τζαγκαρολάκη που βοηθάει τα παιδιά στα γαλλικά και το Δημήτρη που έρχεται ανελλιπώς στο Ιερό κάθε Κυριακή και βοηθάει με τα παιδιά που ντύνονται παπαδάκια, στη Θεία Λειτουργία.

   Η γιορτή ξεκίνησε με το θεατράκι «Την Άγια εκείνη νύχτα» που έπαιξαν τα παιδιά του κατώτερου τμήματος και τα μεγαλύτερα έψαλαν ύμνους των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

   Τέλος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεώς μας π. Νικόλαος Νικηφόρος έκλεισε την εκδήλωση ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλλουν στο κατηχητικό μας έργο και μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη μας κ. Ευγενίου, ο οποίος απουσίαζε εκτός Κρήτης. Ακολούθησε κέρασμα που ετοίμασαν κάποιες κυρίες και πρόσφεραν σε όλους και αποχαιρετιστήκαμε ευχόμενοι να βρισκόμαστε ξανά σε παρόμοιες εκδηλώσεις, που είναι ένα ξέσκασμα από την καθημερινότητα αλλά και μας βοηθούν να βιώνουμε καλύτερα τις εορτές της Εκκλησίας μας.

   Ευχαριστούμε πολύ όλους εκείνους που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης και ευχόμαστε

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

 

Εκ της ενορίας

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες