Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ

ΚΑΛΟΝΥΚΤΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΛΙΜΝΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΑΣΣΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΩΤΩΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΣΤΟΝ ΟΜΑΛΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥΣ

21 Ιανουαρίου 2018

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 η Ενορία Καλονυκτίου-Παλαιλίμνου Ρεθύμνου και οι Ενορίες Πασσαλιτών και Κεραμωτών Μυλοποτάμου πραγματοποίησαν από κοινού ημερήσια προσκυνηματική και ψυχαγωγική εκδρομή στον Ομαλό Χανίων, με αφορμή την κοπή της Αγιοβασιλόπιτάς τους για το έτος 2018.

 

Η εξόρμησή μας ξεκίνησε από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Χανίων, όπου, μετά τον εκκλησιασμό, ξεναγηθήκαμε στο Μουσείο της Μονής από την Καθηγουμένη Γερόντισσα Θεοφόρα και στη συνέχεια η Αδελφότητα της Μονής μας προσέφερε πρωινό κέρασμα.

Ακολούθως, κατευθυνθήκαμε στον Ομαλό Χανίων, όπου έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας των Ενοριών μας και γευματίσαμε. Κατά την επιστροφή μας, κάναμε μια στάση στην πόλη των Χανίων για καφέ.

Ευχαριστούμε όλους τους καλούς μας ενορίτες που πρόθυμα συμμετείχαν στην εκδρομή και ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει στα σπίτια και στις οικογένειες όλων κάθε ευλογία του Θεού, υγεία και χαρές πνευματικές.

 

Από τις Ενορίες

Καλονυκτίου-Παλαιλίμνου Ρεθύμνου,

Πασσαλιτών και Κεραμωτών Μυλοπάμου

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες