Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

   Με μια όμορφη προσκυνηματική εκδρομή έληξε η φετινή Κατηχητική χρονιά της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ρεθύμνου.

 

   Αρχικά προσκυνήσαμε στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας στο Μαρουλά, όπου μας υποδέχθηκε και μας μίλησε κατάλληλα ο Ηγούμενος της Μονής π. Βασίλειος. Έπειτα επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή Ασωμάτων όπου ξεναγηθήκαμε από τον π. Εμμανουήλ που διακονεί εκεί. Στη συνέχεια πήγαμε για φαγητό στο Δρυμό και περπατήσαμε στο φαράγγι όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου. Με μια ενδιάμεση στάση στο φράγμα επιστρέψαμε στο Ρέθυμνο ευχόμενοι και η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο ευλογημένη όπως και η φετινή.

   Ευχαριστούμε θερμά του ιερείς που μας καλοδέχθηκαν και για τα όμορφα λόγια τους. Επίσης ευχαριστούμε τους συνεργάτες του Κατηχητικού μας που και φέτος απλόχερα πρόσφεραν το χρόνο και την αγάπη τους για την καθοδήγηση των μικρών μαθητών μας, παρ όλες τις δυσκολίες και τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους.

 

Εκ της Ενορίας

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες