Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕ

10 Ιουνίου 2018


   Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελευταία για φέτος εκδρομή του κατηχητικού μας σχολείου με προορισμό το Φόδελε. Αφού περάσαμε από τον παλαιοχριστιανικό Βυζαντινό Ναό της Παναγίας με το Βαπτιστήριο στην αυλή, επισκεφθήκαμε το Μουσείο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου της Αναγέννησης Δομήνικου Θεοτοκόπουλου (El Greco), που καταγόταν από το χωριό αυτό. Στη συνέχεια φάγαμε σε ταβέρνα στο ποτάμι.

 

   Επιστρέφοντας, προσκυνήσαμε στην Παναγία τη Χαρακιανή. Ο Ηγούμενός της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Ατάλης-Μπαλί (όπου ανήκει το προσκύνημα) π. Παρθένιος μάς καλοδέχτηκε, μας κέρασε και μάς πρόσφερε πολλά και ωφέλιμα για την ψυχή μας λόγια αγάπης, σχετικά με την καθημερινή μας ζωή αλλά και την εν Χριστώ ζωή μας μέσα στην ενορία. Η εκδρομή μας έκλεισε με μία στάση στο Μπαλί για καφέ.

   Έτσι τελείωσε και η φετινή κατηχητική μας χρονιά. Αν και τα περισσότερα παιδιά τα βλέπουμε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, σε όσους θα λείπουνε για διακοπές, ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και του χρόνου να σμίξουμε πάλι στην ενορία μας.

 

Εκ της ενορίας

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες