Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018


   Στο τέλος της έφτασε και η φετινή κατηχητική περίοδος. Για μια ακόμη φορά την αποχαιρετήσαμε με μια γιορτή που θύμιζε οικογενειακή συνεύρεση. Ήταν μια γιορτή χαράς και δημιουργίας αλλά κυρίως αγάπης χριστιανικής. Όλοι ήταν εκεί. Οι μικροί μας μαθητές γεμάτοι ζωντάνια μας παρουσίασαν το πρόγραμμά τους με θέμα «Επαγγέλματα που χάθηκαν». Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Μητροπολίτης μας, Ιερείς που συμμετείχαν στον εσπερινό της εορτής των Αγίων μας, οι οικογένειες των μαθητών και πλήθος κόσμου.

 

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους συνεργάτες-δασκάλους μας, τις εργαζόμενες στο συσσίτιό μας, τους εθελοντές, τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές που στηρίζουν το έργο της ενορίας και των συσσιτίων. Κυρίως τα παιδιά και τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται. Βεβαίως  να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη μας κ. Ευγένιο για την αγάπη με την οποία αγκάλιασε την εκδήλωσή μας και για το δώρο που χάρισε στα παιδιά.

 

   Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη να είναι πάντα βοηθοί μας.

 

Εκ της Ενορίας

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες