Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΑΝΤΙΤΙΣΣΑΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Βενετία, Santa Maria Della Salute

   Την Τρίτη 22α Μαΐου 2018 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, εκ προσώπου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, συνοδευόμενος από τον Κωδικογράφο της Συνόδου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφωνα Βασιλάκη, και τα μέλη του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Ηρακλείου "Ανδρέας ο Κρήτης" τέλεσαν, με την ευλογία και παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Ιταλίας και Μελίτης κ. Γενναδίου, την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως, ποίημα του Σεβ. Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλλου, ενώπιον της Ιεράς και Ιστορικής Εικόνος της Παναγίας της Μεσοπαντίτισσας, η οποία προέρχεται από τον Χάνδακα της Κρήτης, αποτελούσε πνευματικό θησαυρό της ευσέβειας του Κρητικού Λαού, μεταφέρθηκε στη Βενετία κατά τον Κρητικό Πόλεμο και από το 1669 μ.Χ. φυλάσσεται στο Ναό της Santa Maria Della Salute (Ναός της Παναγίας της Υγείας).

 

   Στο τέλος της Παρακλήσεως, και μετά το καλωσόρισμα από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιο, ομίλησαν σχετικά ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Ηρακλείου "Ανδρέας ο Κρήτης" κ. Μιχαήλ Στρουμπάκης, Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

   Δείτε το βίντεο, όπως καταγράφηκε κατά τη ζωνταντή μετάδοση της Ιεράς Παρακλήσεως, στη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιταλίας και Μελίτης στο facebook και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΑΝΤΙΤΙΣΣΑ.

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες