Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

14 και 15 Δεκεμβρίου 2017

   Με την Χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού, τις πρεσβείες του Αγίου Ελευθερίου και  της μητέρας του Αγίας Ανθίας, ολοκληρώθηκε ο εορτασμός του πολιούχου Ατσιποπούλου Αγίου Ελευθερίου.

 

   Στον Εσπερινό είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να χοροστατήσει ο καλός και κατά πάντα Άξιος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ευγένιος, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αιδεσ. Πρωτ. Ευάγγελος Κοπανάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, ο Αιδεσ. Πρωτ. Δημήτριος Χριστοδουλάκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Α΄ Περιφέρειας της Μητροπόλεώς μας, ο Αιδεσ. Πρωτ.  Δημήτριος Μπεμπής, Αρχιερατικός Επίτροπος της Β' Περιφέρειας, και πλειάδα κληρικών. Το αναλόγιο κόσμησαν  οι εξαίρετοι ιεροψάλτες Αντώνης Μιχελουδάκης και Αριστείδης Μιχελουδάκης και Γεώργιος Καλογεράκης.

   Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, κατά την οποία τον Θείο λόγο κήρυξε οΑιδεσ. Πρωτ.  Δημήτριος Μπεμπής, Αρχιερατικός Επίτροπος της Β' Περιφέρειας και Εφημέριος της Ενορίας Πρινέ Ρεθύμνου. 

   Ευχαριστούμε με ευγνωμοσύνη τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Ευγένιο για την ευλογητή του παρουσία στο Ατσιπόπουλο, τους καλούς πατέρες, τους εξαίρετους ιεροψάλτες, τους ευσεβείς προσκυνητές, ιδιαίτερα αυτούς που ήλθαν από τα Χανιά.

   Ευχαριστούμε ακόμη τους καλούς μας εκκλησιαστικούς επιτρόπους Γεώργιο ΔαλέντζαΑναστάσιο Διβανή, Ευάγγελο Γ. Βερνάδο και Δημήτριο Γάσπαρη για την αμέριστη βοήθειά τους στο έργο της Ενορίας, καθώς επίσης τους κ.κ. Νίκο Ροδινό, Κυριάκο Μυστράκη, Πέτρο Λιοδάκη και Μιχάλη Μυλωνάκη για την πολύτιμη αρωγή τους. Ευχαριστούμε τους νέους και τις νέες από τα «Πυρρίχια Δρώμενα» που τίμησαν τον Άγιο με την όμορφη και παραδοσιακή τους παρουσία.

   Τέλος, ευχαριστούμε και συγχαίρομε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσιποπούλου για την προσφορά της καθιερωμένης πλέον φασολάδας και άλλων εδεσμάτων στους πολυπληθείς προσκυνητές και ευχόμαστε σε όλους Ευφρόσυνα Χριστούγεννα!

 

Από την Ενορία

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες