Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Ο ΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017


   Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Τετάρτης 27ης Σεπτεμβρίου 2017, στην έδρα του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (την αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο Α΄» των Γραφείων της Μητροπόλεως), το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου, σύμφωνα με σχετική απόφασή του και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Ευγενίου, τίμησε τα παιδιά Κληρικών της Μητροπόλεώς μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδος μας, κατά τις εφετεινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

   Αναλυτικά, οι βραβευθέντες είναι οι εξής με αλφαβητική σειρά:

 

1) Καραγιαννάκη Ελένη, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Δημητρίου Καραγιαννάκη, η οποία εισήχθη στο Παιδαγωγικό Ρεθύμνου.

2) Κόκκινου Ελένη, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Ανδρέα Κόκκινου, η οποία εισήχθη στη Νοσηλευτική στο Διδυμότειχο.

3) Κουμεντάκη Ειρήνη, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Νικολάου Κουμεντάκη, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά.

4) Κουτάντου Γεωργία, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Χαράλαμπου Κουτάντου, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών στην Καλαμάτα.

5) Τσακπίνη Φωτεινή, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Δημητρίου Τσακπίνη, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

   Σε καθεμιά από τις επιτυχούσες ο Ιερατικός Σύνδεσμος επέδωσε χρηματικό έπαθλο, ενώ ο Πρόεδρος του Ιερατικού Συνδέσμου, Αιδεσ. Πρωτ. Δημήτριος Σωπασουδάκης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και κάθε αγαθό στη ζωή τους με την ευλογία του Θεού.

 

Από τον Ιερατικό Σύνδεσμο

της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες