Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018


   Την Πέμπτη 18η Ιανουαρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Ελλογιμ. κ. Οδυσσέα Ζώρα, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, μετέβη στην έδρα του Πανεπιστημίου μας, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για τα Εγκαίνια της Νέας Αίθουσας Συνεδριάσεων της Συγκλήτου. Επίσης, ο Επίσκοπός μας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Πανεπιστημίου.

 

   Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μίνως Αλεφαντινός, Κοσμήτορες, Πρόεδροι Τμημάτων, Διδακτικό Προσωπικό και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου.

   Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ευχαρίστησε θερμά τον Πρύτανη κ. Ζώρα, τον Αντιπρύτανη κ. Σπανουδάκη και το σύνολο του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Κρήτης τόσο για την πρόσκληση στα Εγκαίνια όσο και για την γενικώτερη αγαστή συνεργασία τους με την Τοπική μας Εκκλησία σε σημαντικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες