Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΔΕΛΕ

   Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την συμμετοχή πολυάριθμων προσκυνητών πραγματοποιήθηκαν οι πανηγύρεις της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος της Ενορίας Άδελε.

 

 

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

25 και 26 Ιουλίου 2017

   Την Δευτέρα 24η Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα Ιερό Ευχέλαιο και ομιλία στον προαύλειο χώρο της Αγίας Παρασκευής, με ομιλητή τον Αιδεσ. Πρωτ. Ιωάννη Σκουριτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο και στο μαρτύριο της Αγίας. Στην συνέχεια οι χωριανοί παρέθεσαν παραδοσιακό κέρασμα.

   Το εσπέρας της 25ης Ιουλίου 2017, στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος και συμμετείχαν κληρικοί της Μητροπόλεως μας. Απευθυνόμενους στους πιστούς ο Επίσκοπός μας τόνισε ότι η ενότητα και η επικοινωνία των χριστιανών πραγματοποιείται και μέσα από τις πανηγύρεις των Αγίων και ότι αυτή η ευλογημένη παράδοση της Εκκλησίας μας πρέπει να διαφυλαχθεί. Το πρωί της 26ης Ιουλίου τελέσθηκαν ο Όρθρος της Εορτής και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

 

 

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

26 και 27 Ιουλίου 2017

   Το εσπέρας της 26ης Ιουλίου 2017, στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Άδελε, τον Θείο λόγο κήρυξε ο Παν. Αρχιμ. Βασίλειος Παπαδάκης της Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης. Μετά το πέρας του Εσπερινού η Ενορία μας, με την συνδρομή των χωριανών, πρόσφερε εόρτιο δείπνο σε όλους τους πιστούς. Το πρωί της 27ης Ιουλίου τελέσθηκαν ο Όρθρος της Εορτής και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή κληρικών και πολλών προσκυνητών.

   Ευχόμαστε οι Άγιοί μας να ενισχύουν πνευματικά και να χαρίζουν δύναμη και υγεία σε όλους, όσοι τους επικαλούνται.

 

Ο εφημέριος της Ενορίας

 

Πρωτοπρεσβύτερος Παντελεήμων Σακελλαρίδης

 

 

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πολιτάκης.

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες